, ,

Pangea fa entrega de material informàtic amb Reutilitza.cat.

El passat dijous, @pangea_org va fer l’entrega del material informàtic a dues associacions que volen apropar la informàtica i internet a nens i joves que no en poden disposar. Tardes d’hivern càlides, de Vimbodí i Poblet que va rebre 4 equips complets amb pantalla i teclats i  @PalauSolidari –  Aula d’Informàtica  va rebre 3 torres.

Pangea  participa en les proves pilot sobre recollida i recuperació d’aparells elèctrics i electrònics, de la Setmana Europea de la Prevenció de Residus, realitzant aquest acte de donació a través de la plataforma social Reutilitza.cat. Aquesta, promou la reutilització de material informàtic, facilitant la donació directe de dispositius informàtics per part d’empreses, particulars i administracions a iniciatives socials d’organitzacions i particulars. Els dispositius són preparats amb l’ajuda de tècnics en les instal·lacions dels donants.

A les set de la tarda es va completar l’acte amb una xarrada sobre la plataforma, com adherir-s’hi i participar dins l’espai de la Casa Capell, a Mataró.

Més informació sobre l’activitat de Pangea a http://pangea.org/.

#compromesosewwr, #ewwrcat, #uselesspackaging, #menysenvasos @residuscat

img_-k9vwhs

Donació a Tardes d’hivern càlides, de la Conca de Barberà.

Jpeg

Donació a Palau Solidari – aula informàtica, de Palau-solità i Plegamans.

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *