, ,

Ja han començat els Tallers organitzats per la Fundació Jaume Rubió.

El dilluns 21,  va tenir lloc el primer taller  de recuperació de roba a la botiga de Roba Amiga de Troballes a Lleida, organitzada per la Fundació Jaume Rubió i Rubió, juntament amb Troballes i aeress. Aquest tallers són part de les  nombroses activitats organitzades en la Setmana de la Prevenció de Residus.

Durant tota la setmana podeu visitar la botiga de Roba Amiga i participar en els tallers que organitzen, com els alumnes de l’IES Escola del Treball de Lleida, demà visitaran la botiga i realitzaran un taller on els explicaran i mostraran tècniques per aprofitar la roba i donar-li un nou ús.

Podeu seguir totes les activitats de la Setmana de la prevenció de residus a #joreutilitzo #compromesosewwr, #ewwrcat, #uselesspackaging, #menysenvasos @residuscat

 

dsc_5312_br

Participants en el taller de recuperació de roba usada.

dsc_5309_br

Peces resultat de l’aprofitament de la roba recollida en els contenidors de Roba Amiga.

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *