,

RAEE, i aqra què?….

Proyectos Infantiles i l’Ajuntament de Centelles, organitzen una activitat en la Setmana de la Prevenció de Residus,  dissabte dia 19 a la plaça Major de Centelles de 10h. a 18h.

Si teniu aparells elèctrics i electrònics que ja no utilitzeu o creieu que amb una reparació es poden tornar a fer servir, porteu-los a la parada que hi haurà a la plaça major de Centelles. L’Associació Proyectos Infantiles els portarà a reparar i els vendrà. Els diners de les vendes serviran per finançar projectes per a infants i joves.

Hi haurà diferents tallers i esperem la participació de tot el poble i veïns. Serà una jornada per aprendre la importància i els beneficis del reciclatge i la reutilització dels aparells Elèctrics i electrònics.

#compromesosewwr, #ewwrcat, #uselesspackaging, #menysenvasos @residuscat

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *