,

Pangea i el projecte Reutilitza.cat!

Pangeaés una organització independent i sense ànim de lucre que promou l’ús estratègic de les xarxes de comunicació i les tecnologies de la informació i comunicació (TIC) per al desenvolupament i la justícia social.

El 17 de Novembre a les 18h faran la presentació del projecte Reutilitza.cat . Es traca d’una plataforma social i solidària que facilita la donació solidària de dispositius digitals (ordinadors, pantalles, smartphones…) a iniciatives socials d’organitzacions i particulars. Posant en contacte donants i receptors de maquinari de segona mà en bon estat, aquesta fructífera iniciativa ja ha donat més de 1.500 dispositius i ha ajudat més de 900 projectes socials!

L’acte consistirà en fer la donació de dispositius a projectes socials, dins l’espai de la Casa Capell, a Mataró.

logo

#compromesosewwr, #ewwrcat, #uselesspackaging, #menysenvasos @residuscat

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *