,

L’Hospital Germans Trias i Pujol i ARCASA seran compromesos.

Durant la Setmana Europea de la Prevenció de Residus, l’Hospital Germans Trias i Pujol juntament amb l’empresa de càtering Arcasa, participaran en la setmana fent una acció sobre el malbaratament alimentari en el menjador del centre hospitalari.

Es tracta de donar missatges i consells als usuaris del menjador sobre el malbaratament alimentari i com prevenir-lo. Posaran a disposició dels seus clients pòsters i estovalles amb missatge perquè prenguin consciència i així reduir la generació de residus.

logo-arcasa1_hgtp

#compromesosewwr, #ewwrcat, #uselesspackaging, #menysenvasos

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *