,

L’Associació Proyectos Infantiles farà una recollida de RAEE durant la EWWR.

L‘Associació Proyectos Infantiles , participarà a la Setmana Europea de la Prevenció de Residus amb la col·laboració de l’Ajuntament de Centelles, el dia 19 de novembre.

Dia solidari dels RAEE, serà el títol de la seva activitat, consisteix en una recollida d’AEE (aparells elèctrics i electrònics en bon estat, que les persones no utilitzin i vulguin desprendre’s. Amb el material recollit, l’associació ho porta a reparar per vendre-ho Els diners obtinguts de la venda els destinen als projectes que tenen en funcionament dedicats a l’ajuda a infants en situació de vulnerabilitat.

L’ajuntament de Centelles facilitarà la parada, a la plaça major, de recollida dels aparells i el trasllat a la deixalleria dels aparells que no puguin ser reparats. També s’organitzaran tallers de reciclatge per dinamitzar l’espai en el marc d’una jornada de prevenció de residus a Centelles.

 #uselesspackaging #menysenvasos #compromesosewwr #ewwrcat

ajuntamnet_color associacio-proyectos-infantiles

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *