, ,

Barcelona Serveis Municipals, compromesa amb la reducció de residus a les seves oficines.

L’empresa pública Barcelona Serveis Municipals, participarà a la Setmana Europea de la Prevenció de Residus. En el marc de les proves pilot d’aquest any, implementarà mesures per tal de reduir la generació de residus i fomentar entre els seus treballadors l’ús de tasses i ampolles reutilitzables. També farà accions destinades a aconseguir millorar la recollida selectiva.

BSM, té un compromís mediambiental que es remunta a la signatura del primer Compromís Ciutadà per la Sostenibilitat 2002-2012, renovat al desembre de 2012, amb la signatura del Compromís 22 nou Compromís 2012-2022, per una Barcelona més equitativa, pròspera i autosuficient que hereta l’esperit de l’Agenda 21.

#useesspackaging #menysenvasos #compromesosewwr #ewwrcat

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *