,

La Diputació de Tarragona una institució compromesa.

La Diputació de Tarragona, participarà en la Setmana Europea de la  Prevenció de Residus, testant una de les eines de comunicació incloses en les proves pilot d’aquest any, compromesosewwr.cat. Serà una de les organitzacions que implementarà accions per fomentar la recollida selectiva entre els seus treballadors. La recollida selectiva està força implantada en el dia a dia, però moltes vegades hi ha certs tipus de materials que no es reciclen adequadament. Fomentar el reciclatge i fer-ho correctament per una vida més sostenible.

Tota la informació #uselesspackaging #menysenvasos #compromesoseww #ewwrcat

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *