,

La Magrana Vallesana, una associació de consumidors compromesa!

La Magrana Vallesana @Lamagranavalles, organitza un mercat d’intercanvi de roba i joguines en bon estat, en la Setmana Europea de la Prevenció de Residus.

La Magrana és una associació de consumidors i productors de productes ecològics, persones interessades en la millora de la seva salut i del seu entorn, disposats a fer un canvi en els nostres hàbits a l’hora d’omplir el cistell. Participant  en la EWWR, volen fer un pas més enllà obrint el seu local i disposant un espai d’intercanvi de roba i joguines. Promoure la importància d’adquirir nous hàbits de consum, allargant la vida útil dels productes i prevenint així la producció de residus i el malbaratament de recursos.

#compromesosewwr #ewwrcat #uselesspackaging #menysenvasos

 

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *