,

La Segona Volta, una associació compromesa

La Segona Volta @lasegonavolta, una entitat sense ànim de lucre de Roquetes (Baix Ebre) i que es dedica a la recuperació d’objectes, serà una de les participants en les proves pilot de la Setmana Europea de la Prevenció de Residus. Portarà a terme una acció de reutilització durant el dia 19, dia temàtic de la Prevenció, aquest any dedicat a la prevenció de residus d’envasos.

Organitzarà un taller, on es farà una bossa de compra a base de roba i altres materials reutilitzats i un mercat d’intercanvi de roba infantil i joguines. A més a més hi haurà altres activitats com el joc de pesca i un dinar sense residus.

http://lasegonavolta.wixsite.com/lasegonavolta  

#compromesosewwr #ewwrcat #uselesspackaging  #menysenvasos

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *