Presentació de les proves pilot a entitats interessades en la Setmana Europea de la Prevenció de Residus 2016

El passat dia 21 de setembre es va celebrar el Seminari per a la Preparació de la Setmana Europea de la Prevenció de Residus (EWWR) d’aquest any 2016 a la sala d’actes de l’edifici Vagó de la Diputació de Barcelona. L’ocasió va servir per presentar les proves pilot que es durant a terme durant la EWWR, informant a les persones, associacions i entitats que estiguin interessades a participar de que disposaran d’acompanyament i assessorament durant la Setmana.

Així, les empreses encarregades de dinamitzar les accions de les proves pilot previstes per aquest any, van fer les presentacions corresponents per a cada categoria: per a les escoles, per als ciutadans i per a les administracions i organitzacions. Aquestes proves, consisteixen en testar un seguit d’eines de comunicació i valorar la seva utilitat per a la reducció i prevenció de residus, i estan obertes a la participació de totes aquelles entitats o organitzacions que vulguin implicar-se.

En el cas de les proves pilot per a entitats i administracions, si feu una ullada al web trobareu tota la informació de les accions previstes: Menjadors contra el malbaratament alimentari, Mercats de reparació, Dia de la reutilització, Tallers de reutilització, Dia dels RAEE, Campanya de compostatge, Campanya de reducció de residus d’envasos, Campanya de reducció de residus de paper, Campanya de foment del reciclatge.

pres_provapilot

Descarrega la presentació per entitats que vam preparar en aquest enllaç.

Presentació de la EWWR i inscripcions fins el dia 4 de novembre

A banda de la presentació de les proves pilot, la jornada va servir per fer la presentació de la Setmana per part de l’Agència de Residus de Catalunya. Així, es va informar als assistents sobre els objectius marcats, les eines de comunicació que tenien a la seva disposició i com fer la inscripció per participar en aquesta iniciativa d’àmbit europeu. Per tal de promoure la participació a la EWWR, es va projectar un vídeo resum de les accions i activitats realitzades en la passada edició. (vídeo resum EWWR 2015). També es van fer tallers i accions per tal de donar idees a les administracions i entitats interessades en participar a la Setmana de Prevenció de Residus.

prese_tallers

Per poder participar a la Setmana cal fer una inscripció i donar d’alta l’activitat que es durà a terme. Teniu temps fins al 4 de novembre. Animeu-vos!!

Seguiu les informacions a #compromesosewwr, #ewwrcat, #uselesspackaging, #menysenvasos.

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *