Formes part d’una entitat compromesa amb el medi ambient? Participa!

Des de COMPROMESOScat busquem empreses, oficines, associacions o entitats compromeses amb el medi ambient que vulguin participar a les proves pilot de la Setmana Europea de Prevenció de Residus (o European Week for Waste Reduction EWWR), impulsades des de l’Agència de Residus de Catalunya.

Si voleu reduir els residus i millorar en sostenibilitat, així com contribuir a difondre a la ciutadania el missatge que la prevenció és una cosa de tots, podeu apuntar-vos escrivint un correu electrònic a info@compromesosewwr.cat. Amb el nostre assessorament, podreu tirar endavant accions per evitar el malbaratament alimentari, aconseguir disminuir l’ús de paper, fer compostatge a la oficina, reduir els envasos d’un sol ús, o aprendre a reciclar correctament. A la vegada, podreu organitzar tallers de reutilització, recollida de RAEE (Residus d’Aparells Elèctrics i Electrònics) o mercats d’intercanvi. Tot plegat, us donarà notorietat i reconeixement social. A més, les accions més innovadores poden optar al Premi Europeu de Prevenció de Residus.

La EWWR tindrà lloc, aquest 2016, del 19 al 27 de novembre. Es tracta d’un esdeveniment anual europeu i simultani en 34 regions que, a més a més, té el suport de la Comissió Europea. Les activitats les podreu seguir a les xarxes socials a través de les següents etiquetes: #compromesosewwr#ewwrcat i #uselesspackaging.

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *